AvisAngel RandiQeh KandyFaul Fodboldtrøjer Med Tryk Marcelo AdeleFree

Marcelo Fodboldtrøjer Børn DebraKer

Chelsea-målmand Thibaut Courtois er blevet renset for at spille efter den hovedskade, han pådrog sig under 2-0-sejren over Arsenal søndag. Den belgiske stopper krævede behandling efter en første halvårs kollision med Alexis Sanchez og blev til sidst erstattet af Petr Cech, før han gennemgik forsigtighedsundersøgelser på hospitalet.

 Courtois spillede videre i 15 minutter efter at have lidt banket i hovedet, hvor Chelsea-medicin kun besluttede at tage ham af, efter at væske syntes at komme fra hans øre. Og Køb Fodboldtrøjer det førte til, at Headway, hjerneskades velgørenhed, satte spørgsmålstegn ved anvendelsen af ​​Premier League’s regler. McCabe erkendte vanskeligheden ved at foretage en vurdering fra tv, men stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor en ‘sikkerheds-første tilgang’ ikke blev anvendt.

 Chelsea har modtaget et enormt løft med rapporter om, at Eden Hazard har afvist et skridt til Real Madrid i sommer. De spanske giganter er stærkt forbundet med et træk for det belgiske ess, der har været en af ​​Premier League’s lyseste stjerner siden tiltrædelse af Chelsea i 2012. Men ifølge Diario Gol ringede Hazard Real-manager Zinedine Zidane for at fortælle ham, at planlægger at bo på Stamford Bridge i mindst en sæson mere.

 Det hævdes imidlertid også, Fodboldtrøjer at Blues-stjernen nægtede at udelukke en flytning til Bernabeu under hans samtale med den franske legende. Hazard er for tiden på sidelinjen med en ankelskade og siges at have fokus på hans bedring, da Antonio Conte ser ud til at forsvare deres Premier League-titel denne sæson.http://www.geraisynaz.com/index.php/component/k2/itemlist/user/2263 LavernMot RobynBaco

JakeBetti Barcelona Trøje Børn Kristophe

WilfordAt Fodboldtrøjer Børn LionelNap

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.