PilarMari Frederick AnjaCarne Neues Liverpool Trikot Frederic MarlonBoi

Frederic Neues Liverpool Trikot Helainek

Frederic Italien Trikot Kinder MitchelC Det vant ‘tjust be om hvordan søndag’ sgame går for Jurgen Klopp ‘side; det handler mer om hvordan resten av sesongen panderer ut etter beslutningen om å selge en av sine beste spillere midtveis i kampanjen.  Men jeg har ikke ‘til og med tenkt på at Phil forlater. Du legger merke til det og skjønner at det skjer, men du kan’ begynne å tenke, hva skal vi gjøre Spanien Trikot Kinder nå som Phil ikke er her?  Da Phil ikke spilte på laget i noen kamper spilte vi fremdeles god fotball, og vi har fremdeles fantastiske spillere som kan score mål som Mo [Salah], Sadio [Mane], Roberto [Firmino], alle andre. Det kan ikke være noen større test om det stemmer enn et besøk fra Manchester City for et møte som kan ha en enorm effekt på Reds topp-fire forhåpninger, men Oxlade-Chamberlain insisterer på at han ikke vil være i tankene.

 Jeg har all respekt for Phil og beslutningene hans, jeg ønsker ham alt godt, men han er ikke i tankene mine akkurat nå fordi han ikke kommer til å kunne påvirke poengsummen, sa han. Han mistet sin England-plass i Gareth Southgate ‘slast tropp før jul, og det var spørsmål om han tok Roma Trikot Kinder den rette avgjørelsen om å få en ny avtale hos Arsenal og en flytting til Chelsea til fordel for å regjere karrieren på Anfield igjen.  Jeg ‘føles som om jeg virkelig har bosatt meg og liker en god del av teamet, men jeg vet at det er mye mer rom for forbedring, og jeg må fortsette å skyve det ut av meg selv. http://forum.sanmarino2.com/index.php?topic=90485.0

2 comentarios sobre “PilarMari Frederick AnjaCarne Neues Liverpool Trikot Frederic MarlonBoi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.